Fizetés

1.Készpénzben az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Vásárló a Szolgáltató jelen ÁSZF 1. pontjában meghatározott és általa választott üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.

2.Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Webáruházban megrendelt termék az DPD futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét közvetlenül a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyával.

3.Átutalás / befizetés bankszámlára: A Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, megelőzően fizeti meg a Szolgáltató Mohácsi Takarék Bank -nál vezetett 50400120-11071510 számú bankszámlára banki átutalás, illetve közvetlen banki befizetéssel készpénzben. Előre utalás, befizetés esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás, befizetés esetén a Vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás, befizetés Szolgáltató számláján történő jóváírását követően jogosult. Utalás és befizetés esetén a Vásárló minden esetben várja meg, amíg a Szolgáltató e-mailben 48 órán belül visszaigazolja a megrendelést, addig ne indítsa el az utalást illetve nem teljesítse a befizetést.

4.Fizetés PayPal számlával: A Vásárló a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását megelőzően fizeti meg a Szolgáltató PayPal számlájára. A PayPal egy online számla, aminek a használatával egyszerűen lehet pénzt utalni anélkül, hogy ki kellene adni a saját bankkártya adatainkat a címzett részére. A PayPal fizetés választás esetén automatikusan átnavigálja a PayPal biztonságos fizetés oldalára. Amennyiben rendelkezik már PayPal fiókkal, akkor a jobb oldalon a belépés után kifizetheti a megrendelt áru értékét. Ha nincs, a baloldali űrlapon van lehetőség regisztrálni. A megrendelés adatai automatikusan megjelennek az űrlapon.